Aktiviteter 2017

5. august 2017 - Hjortehundetræf

10. september 2017 - Foredrag om matadoravl

10. september 2017 - Hundens Dag i Tivoli i København

  Kom med til Hundens Dag i Tivoli i København søndag den 10. september

  Uformelt og hyggeligt
  Hundens Dag i Tivoli er blevet en hyggelig tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser raceparaden ud.

  Hvad skal der ske på dagen?
  Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden.
  Efter raceparaden samles alle ved Plænen, hvor der er ca. en times underholdning på scenen.

  Top Dogs – Hunde af regenter og præsidenter
  Temaet for showet på scenen er i år ”Top Dogs - Hunde af regenter og præsidenter verden over”. DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen vil tage publikum en tur med ned af ”memory lane” hvor vi mindes alle de fantastiske hunde, der nu og gennem tiderne har siddet side om side med regenter og præsidenter verden over.

  Deltag i raceparaden
  Der er én officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli.
  Stiller I som klub med flere hunde af samme race, er alle velkomne til at gå med i paraden.

  Tilmelding
  Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet via dette link:
  http://dkkhundensdag.dk/tivoli/register.php
  Efter 1. august åbner vi for tilmelding fra øvrige medlemmer på de racer vi ikke har modtaget tilmeldinger fra via specialklubber.

  Vil I hjælpe med at sprede budskabet?
  Vi har brug for jeres hjælp til at få så mange forskellige racer med som muligt. I må meget gerne dele budskabet på jeres hjemmeside, facebookside, i klubblade og lign.

  Hvem kan deltage?
  Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

  Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.
16. september 2017 - Nose Work

22. oktober 2017 - Mentalbeskrivelse