Aktiviteter 2017

3. juni 2017 - Hundens dag

4. juni 2017 - Pinsegåtur

10. juni 2017 - Tivoli Friheden

  Kom med i Tivoli Friheden i Århus lørdag den 10. juni 2017
  (Invitation til Hundens Dag i Tivoli i København den 10. sept. kommer senere på året)

  Uformelt og hyggeligt
  Hundens Dag er blevet en hyggelig tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller, hundevenner og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser det ud.

  Hvad skal der ske på dagen?
  Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden.
  Efter raceparaden samles alle foran scenen, hvor der er ca. en times hunde-underholdning på scenen.

  Top Dogs – Hunde af regenter og præsidenter
  Temaet for showet på scenen er i år ”Top Dogs – Hunde af regenter og præsidenter verden over”. DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen vil tage publikum en tur med ned af ”memory lane” hvor vi mindes alle de fantastiske hunde, der nu og gennem tiderne har siddet side om side med regenter og præsidenter verden over.

  Deltag i raceparaden
  Der er en officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli Friheden.
  Stiller I som klub med flere hunde af samme race, er alle velkomne til at gå med i paraden.

  Tilmelding
  Tilmelding foregår til e-mail events@dkk.dk inden 17. marts 2017. Efter 17. marts 2017 åbner vi for tilmelding fra øvrige medlemmer på de racer vi ikke har modtaget tilmeldinger fra via specialklubber.

  Hvem kan deltage?
  Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

  Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.
10. september 2017 - Foredrag om matadoravl

16. september 2017 - Nose Work

22. oktober 2017 - Mentalbeskrivelse