Hjortehundetræffet 2014


Foto: Wacher
Igen i år var der et superflot fremmøde til Hjortehundetræffet; 8 Hjortehunde og 7 mennesker.

Alle havde lang transporttid og flere kom endda fra den anden side af broen.
Det glæder mig meget og jeg er dybt taknemmelig for at vi kunne samles med og omkring vores Hjortehunde.

Vi startede dagen med Hjernegymnastik. Hjortehundene fik bevist at de kan bruge den øverste etage 100%. De var vildt dygtige og meget engagerede i de forskellige øvelser.

Bagefter gik vi tur med hundene i liner. Alderspræsidenten på 11 år tog sig en lur i bilen imens de yngre modeller steppede afsted; 4 Hjortehundepiger og 3 drenge.

Da vi kom tilbage blev hundene sluppet løs i haven imens de tobenede indtog mad og drikke. Mange erfaringer blev udvekslet og relevante emner blev taget op såsom levealder, helse, trimning/ikke trimning, navneforandringen Hjortehund - Skotsk Hjortehund m.m.Foto: Wacher

Jeg er superglad for at træffet er blevet en tilbagevendende tradition. Næste Hjortehundetræf bliver lørdag d. 5 september 2015, her på matriklen, så sæt kryds i de nye kalendre hvis du og din Hjortehund har lyst til at deltage. Du er også velkommen hvis du går i Hjortehundetanker, eller bare godt kunne tænke dig at se hundene på slap line. Programmet vil blive annonceret i Mynde Nyt i løbet af 2015.

Jeg vil benytte lejligheden til at sige 1000 tak til jer som mødte op med jeres vidunderlige hunde og gjorde træffet til en skøn oplevelse for både hunde og mennesker. En speciel stor tak til Martin Wacherhausen, som står for de fantastiske billeder. En stor tak til Regal Pet Foods som forsynede os med goodiebags som var tilpasset Hjortehunde bl.a. med naturtandbørster af Hjortegevir!

På gentræf i 2015.

Mange HjorteHundeHilsner
Jeanette


Foto: Wacher
Foto: Wacher
Foto: Wacher
Foto: Wacher
Foto: Wacher