Unghunde/Voksne mynder søger nyt hjem

Fra tid til anden er der en mynde, der kan have glæde af og brug for, at blive omplaceret. På denne side vil vi prøve at gøre det muligt for disse hunde, at finde sin nye ejere/familie. Tag ikke for givet at en hund der søger nyt hjem er "gratis".

Cia søger nyt hjem (Whippet)

Cia er en 6 år gammel steriliseret tæve. Hun kan være alene hjemme, køre bil, og er god til at komme når man kalder (altså medmindre man prøver at kalde hende udenfor, når det regner). Hun kan dog ikke gå uden snor, hvis der ikke er indhegnet, da hun meget gerne vil jage. Hun er egentlig ikke en problemhund, men hun har set sig gal på mine andre hunde, og er begyndt at slås med dem. Jeg er derfor nødt til at finde et andet hjem til Cia. Hun vil blive savnet her i huset, men for alle hundenes sikkerheds skyld, har jeg ikke noget valg. Det er ikke sådan, at Cia ikke kan hilse på andre hunde. Slet ikke. Hun skal bare have mulighed for at trække sig, og det er svært i en husstand med andre hunde.

Cia elsker nosework og har gået til det i 4 år. Hun er rigtig dygtig til det, men lader sig let distrahere. Hun har tidligere gået til rally-lydighed og kan en hel del forskellige øvelser. Hun har også været udstillet, da hun var yngre. Hun elsker at putte og hader at få klippet negle.

Cia reagerer meget på ydre stimuli, hvilket mange whippet-ejere vil kunne nikke genkendende til. Hun bliver exalteret, hvis hun ser en kat, et løbehjul eller et skateboard, og sommetider også, når hun ser en cykel. Dog kan hun for det meste ignorere cykler, når vi går tur. Cia skal bo i rolige omgivelser og have god mulighed for at løbe, hvis hun skal trives.

Det er et krav, at ny ejer ikke har andre hunde eller små børn og er villig til at lave en blid overgang, dvs lære hende at kende, og evt. have hende på besøg inden den endelige flytning. En ordentlig indhegning i haven er et must.

Cia bor på Sjælland i Køgeområdet.

- Kunne du / I have lyst til at se om Cia kunne være jeres næste hund, så send en mail med lidt om hvem I er til næstformand: annettenyholm@hotmail.com der vil håndtere de indkommende mails.

Følgende regler gælder for optagelse på omplaceringslisten.

1. Kontaktpersonen på annoncen skal være medlem af Myndeklubben.

2. Optagelse på listen koster 100 kr. pr. hund for 3 måneder.

Henvendelse vedr. optagelse bedes rettet til annettenyholm@hotmail.com, tlf.:+45 2611 2545

3. Forlængelse på omplaceringslisten efter 3 måneder, koster 100 kr. pr. måned.

4. Det skal straks meddeles Annette Nyholm, når alle hvalpene er solgt.

5. Betaling kan ske ved at sende en check til
kasserer Allan Dambo Nielsen, Damvænget 17, Jebjerg, 8870 Langå
eller ved giro 5 59 58 86 eller via homebanking nr. 1551 0005595886